fbpx Skip to main content
search
0

Vi, Ulrich og Alice, startede vores virksomhed for knap 10 år siden her i Frederiksværk.

En weekendtur til Amsterdam, hvor vi i en lækker butik prøvede en saltskrub, fik hurtigt en idé til at blomstre. Vi var dybt betaget af virkningen, de bløde hænder, den sanselige oplevelse og af selve velværeoplevelsen. Den var lavet på salt fra Det Døde Hav og rene vegetabilske olier.

Vi købte ind i helsebutikker i Amsterdam og ideen skulle virkeliggøres. Vi prøvede os frem hjemme i vores bryggers i Nordsjælland. Fik respons fra venner og familie. Da vi ikke havde mere salt fra Det Døde Hav og ikke kunne få det i Danmark, fandt vi det på nettet og kunne kun få 1. ton. Det bestilte vi og ja så måtte vi ud af huset og fik et lokale på Elværket. Her startede produktionen for alvor. Derefter var vi klar til at tage på den første livsstilsmesse på Ledreborg ved Lejre for ca. 10 år siden.

Vi var mest af alt optaget af rene og naturlige hudplejeprodukter uden tilsætningsstoffer som konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Vores børn havde ikke kunnet tåle duft, farvestoffer og mange af de tilsætningsstoffer, der ofte er i hudpleje og mad.

Vi var indstillet på, at vores produkter skulle være rene, naturlige, enkle, gennemskuelige, allergivenlige og sunde. Det er vigtigt for os, at kunderne skal vide præcis hvad der er i produkterne. Så alt var parfumefrit til en start. Men kunderne efterspurgte dufte og vi måtte finde frem til dufte uden allergener, så vi ikke forværrede allergiproblemerne i Danmark.

Det måtte også gerne være økologisk, og emballagen skulle være miljøvenlig. Det indre og ydre skulle hænge sammen. Så planen var at fremstille de allerbedste hudplejeprodukter.

Efter Ledreborg Livsstilsmesse tog vi på yderligere en messe; Mit hjem er mit Slot på Frederiksberg. Det gik også godt og derefter sagde vi vores vellønnede job op og valgte at blive selvstændige på fuld tid.

I starten levede vi af at tage på livsstilsmesser og markeder, nærmest hver eneste weekend. Krisen var for alvor kommet til Danmark i 2008 og der skulle arbejdes hårdt.

Efter nogle år skulle vi bruge mere plads og købte en ejendom på Krudtværksområdet, hvor vi er i dag. Det er et dejligt område med naturen lige udenfor døren og tæt på byen Frederiksværk.

Efter nogle år hørte vi, at Torvehallerne skulle starte op og at det nu efter mange år skulle lykkes. Vi var heldige at få en stadeplads i Københavns nye og længe ventede Torvehaller midt i hjertet af København, Israels Plads. Her startede en ny og spændende rejse. Men hvad var mere oplagt end at sælge en lækker saltskrub på salt fra Det Døde Hav på Israels Plads, lavet på de reneste, naturlige, økologiske og allerbedste ingredienser og så produceret her i Danmark under ordentlige forhold.

Vi har nu haft butik i Københavns Torvehaller i snart 7 år og været en del af et spændende fællesskab. Vi har verdens bedste medarbejdere som har bidraget til, at vi i dag har opbygget en fast kundekreds ved at tilbyde en nærværende service overfor vores kunder og selvfølgelig med de allerbedste produkter. Nu er tiden inde til at afslutte dette kapitel og tage hul på et nyt.

Vi har valgt at opbygge, forbedre og udvikle vores webshop og har en masse ideer hertil. Det er vigtigt for os stadig via nethandlen at give vores kunder en god og personlig service.