fbpx Skip to main content
search
0

Salgs- og leveringsbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven.
Forventet leveringstid: 1-5 dage
Alle priser er inklusive moms.

Betaling
Der kan betales med Dankort, Visakort, Mastercard, American Express og JCB.
Forsendelsesomkostninger
Der opkræves kr. 39,- i forsendelse hvis du selv henter de bestilte varer på posthuset, hvis de skal leveres på din adresse, koster det kr. 59,-. Ordre med en samlet pris på over kr. 500,- fremsendes GRATIS i Danmark. For ordre til udlandet, Færøerne og Grønland, anvendes Post Danmarks takster . Hvis den fremsendte pakke ikke afhentes rettidigt, vil pakken blive returneret til saltskrub.dk, porto og omkostninger ved returnering vil blive faktureret til køber og den oprindelige bestilling vil blive annuleret.

Fortrydelsesret
Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan du returnere varerne inden 14 dage. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Reklamationsret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Bemærk dog de fleste produkter har en begrænset holbarhed.

Returnering af varer
For at lette ekspeditionen bedes du ved returnering af varer vedlægge kopi af købsfaktura med angivelse af reg.nr. samt konto nr., således at vi kan overføre beløbet til dig.