Nyhed!

Wake up yoga om søndagen fra kl. 9, alle er velkommen.

Information til besøgende

Måske kan du gå hjem med en design sofa for blot kr. 100 Måske kan du finde det du har ledt efter i flere år, måske finder du lige den gave der passer og måske kan du også få noget at spise eller drikke. Vi ved det helt ærligt ikke endnu.

Besøg markedet, så finder du ud af det. Det er helt GRATIS. Hvis du er i bil, skal du benytte de offentlige parkeringspladser, for eksempel bag Rådhuset.

Markedet har åbent begge dage kl. 10-16

Måske skinner solen og måske er det en kedelig kold regnvejrsdag? Måske er du den eneste besøgende, eller måske er der flere mennesker end det gældende Corona forsamlingsforbud foreskriver. Skulle det sidste være tilfældet, kan vi anbefale at besøge Krudtværksmuseet, Ågalleriet eller Frederiksværks hyggelige gågade, indtil der er færre mennesker på markedet.

Se udstillerliste her

Har du selv noget du vil sælge, kan du se mere på danicaskincare.dk

Arrangør: Danica Skincare, Alice og Ulrich, telf.nr.: 61721471

Kunne du tænke dig en stand

Har du noget du vil sælge, eller kan du tilbyde en tjeneste ydelse kan du blive udstiller. Du skal være hurtig, der er begrænset plads og standene tilbydes efter først til mølle princippet…………..

Du bestemmer selv hvad du vil sælge, men det er forbudt at sælge kopivarer. Hvis du har de nødvendige godkendelser, må du godt sælge mad og drikke som takeaway.

Du køber en stand der er 3 meter dyb, og 2 meter bred for blot kr. 150,- pr. dag. Ønsker du en bredere stand kan du tilkøbe flere meter, kr. 50,- pr. meter. Der vil som udgangspunkt være en meter mellem standene. Du bestemmer selv indretningen af staden, du må dog ikke placere noget udenfor standen. Du skal være opmærksom på at de besøgende kun har adgang til din stand fra den bredde side. Underlaget er græs/småsten. Du skal selv medbringe borde, parasol/pavillon og eventuelt stol. Der vil være mulighed for elektricitet 220 V i begrænset omfang, husk forlængerledning.

Vi skal overholde Corona forsamlingsforbudet. Det vil sige at der efter nugældende regler højst må være 100 mennesker samlet på markedet på en gang. Vi håber dog det ændres til 200 fra den 8. august. Derfor er det kun tilladt at have en person på markedsområdet pr. 2 meter stand du har købt. Vil I være 2 personer på markedsområdet samtidig, skal du købe 2 ekstra meter. Som udstiller får du udleveret en håndsprit og et skilt som skal være synlig på din stand. Du har selv ansvaret for at gæsterne på din stand holder afstand.

Du kan stille op fra kl. 7, og du skal være færdig kl. 10 når markedet åbner. Du må ikke pakke din stand sammen før kl. 16.

Du bestiller en stand fra Danica Skincare’s webshop, gå ind på danicaskincare.dk, vælg pop-up marked og derfra køb en stand. Husk en stand kun er 2 meter bred, så du skal huske at bestille ekstra meter hvis du har behov for det. Skriv gerne hvad du tilbyder i kommentarfeltet. Hvis du vil have et billeder på vores hjemmeside eller på Facebook/Instragram kan du sende det til info@danicaskincare.dk.

Vi sørger selvfølgelig for markedsføring i lokalområdet og på de sociale medier, men vi håber også du som udstiller vil bidrage til, at der kommer Corona ”mange” besøgende, godt fordelt over dagene.

Bestil stand her

Arrangør: Danica Skincare, Alice og Ulrich, telf.nr.: 61721471