was successfully added to your cart.
Grønnessegaard Gods Julemarked
I skoven mellem Frederiksværk og Hundested

Hele herregårdsanlægget og de fredede bygninger danner rammen om et eksklusivt og traditionelt julemarked med mere end 60 fantastiske stande. Der er julestemning, juletræssalg, alt i juledelikatesser og kunsthåndværk som smykker, træ-, og pelsvarer.

Udover de mange attraktive stande vil der være mulighed for fordybelse i opvisning med jagthunde, ponyridning, gåture til Carlsstenen og meget andet underholdning for børn og voksne.

Igen i år er der gjort lidt ekstra for børnene. Julemanden kommer forbi, for at underholde de mindre.

Der vil naturligvis være lækkerier til ganen, hvis sulten melder sig – både i cafeen og hos udvalgte udstillere.

Sidste år valgte godt 6.000 at kigge forbi vores julemarked og vi lægger os igen i år i selen for at danne rammen om den gode julestemning.

Danica Skincare gælder sig til efter 1 års pause, at gense dette smukke sted der ligger i vores eget lokalområde.

I år kan du komme og se vores nye design, produkterne er de samme, men der er kommet flere til, blandt andet har vi udviklet en body creme der er produceret på rene olier, den er blød som en normal håndcreme og så er den ualmindelig drøj og kan bruges alle steder på kroppen. En creme der er nem at have med, også når du skal ud og rejse.

Derudover kan du komme forbi og prøve vores nye økologiske Ansigtsolie med Hybenkerne-, Argan og Havtornolie. En olie til ansigtet, erstatter alt andet til god hudpleje i ansigtet, eventuelt i kombination med vores bestseller ansigtsskrub, som nu også kan købes med 100% økologiske olier.

Se mere på https://groennesse.dk/2018/05/14/julemarked/

Entré: kr. 50,-