was successfully added to your cart.
Mød os her

Visit Carlsberg Julemarked 1.-2. december

By 14. oktober 2018 No Comments
Carlsberg Julemarked
Carlsberg Byen

Kom forbi til julehygge på Visit Carlsberg i Carlsberg Byen, lørdage og søndage,  fra den 1. december til og med den 16. december – og nyd duften af gløgg og klejner, når julefreden sænker sig over den gamle bryggerigrund.

Visit Carlsberg b(r)ygger på de sidste års succes med et Carlsberg-julemarked, hvor den rustikke Bryggergård danner rammen om et anderledes julemarked.

Det bliver en Carlsberg-jul med boder og juletræer, hvor kvaliteten og autenticiteten er i top og julehyggens magi svæver over det gamle bryggeri.

Danica Skincare gælder sig til igen i år til at gense dette rustikke sted.

I år kan du komme og se vores nye design, produkterne er de samme, men der er kommet flere til, blandt andet har vi udviklet en body creme der er produceret på rene olier, den er blød som en normal håndcreme og så er den ualmindelig drøj og kan bruges alle steder på kroppen. En creme der er nem at have med, også når du skal ud og rejse.

Derudover kan du komme forbi og prøve vores nye økologiske Ansigtsolie med Hybenkerne-, Argan- og Havtornolie. En olie til ansigtet, der erstatter alt andet til god hudpleje i ansigtet, eventuelt i kombination med vores bestseller ansigtsskrub, som nu også kan købes med 100% økologiske olier.

Se mere på Visit Carlsberg julemarked